Adrian Raduta
Va recomanda cu incredere site-ul nostru:
Adrian Raduta - multiplu campion national si campion est european la motocross
Contact me by Yahoo! Messenger
relatii clienti si comenzi
0726
0740
0762
505060
asigurat in doar
10 minute
livrare urgenta si
GRATUITA
Bucuresti - max 1h

Termeni si Conditii

In continuare va sunt prezentate conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia Dvs. de catre www.te-asiguram.ro. Aceste conditii se pot modifica oricand, fara o notificare prealabila. Se recomanda citirea acestor conditii de fiecare data cand accesati acest site.

1. Descrierea serviciilor

te-asiguram.ro este o platforma online a S.C. Insert Media S.R.L. Prin intermediul site-ului si al calculatorului online va puteti calcula si comanda polite de asigurare, atat obligatorii, cum ar fi politele RCA sau cele de locuinte obligatorii, precum si facultative, precum asigurarile de calatorii, medicale sau CASCO.

2. Ofertare

Pentru calcularea ofertei, utilizatorul site-ului poate folosi calculatorul online. Daca din orice motive nu doreste aceasta varianta, poate trimite pe adresa de e-mail oferta @ te-asiguram.ro documentele necesare calcularii unei oferte de catre un agent te-asiguram.ro.
Documentele necesare sunt in functie de tipul de asigurare dorit (RCA, Casco, asigurare de locuinte, etc.). Pentru RCA, sunt necesare copie dupa permisul de conducere, talon, CI in cazul persoanelor fizice si CUI in cazul persoanelor juridice.

3. Obligatiile utilizatorilor

a) Site-ul te-asiguram.ro este proprietatea S.C. Insert Media SRL. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea detinatorului de drept. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale;
b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. Insert Media SRL si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un e-mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

4. Absolvirea de raspundere

CONTINUTUL, SERVICIILE SI MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE PE PRINCIPIUL "ASA CUM SUNT" SAU "ASA CUM SUNT DISPONIBILE". S.C. INSERT MEDIA S.R.L. SE ABSOLVA DE ORICE RASPUNDERE, EXPRIMATA DIRECT SAU INDIRECT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT, LA ORICE GARANTIE PRIVIND INFORMATIILE, DATELE, PROCESAREA DATELOR, ACURATETEA INFORMATIILOR. S.C. INSERT MEDIA S.R.L NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SERVICIILE OFERITE VOR FI CONFORME CU DORINTELE DUMNEAVOASTRA, NEINTRERUPTE, LA TIMP SI FARA ERORI, SAU CA ERORILE VOR FI CORECTATE LA TIMP. FIRMA S.C. INSERT MEDIA S.R.L. NU POATE FI RĂSPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI AFLAT PE SITE-UL www.te-asiguram.ro, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DIN FOLOSINTA, PIERDERI DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACĂ S.C. INSERT MEDIA S.R.L. A FOST INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE.

5. Confidentialitate

S.C. INSERT MEDIA S.R.L. se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.te-asiguram.ro. Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa de email etc. Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.
S.C. INSERT MEDIA S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
S.C. INSERT MEDIA S.R.L. poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date.

6. Adrese utile

Asigurari locuinte, CASCO si RCA ieftin – http://www.te-asiguram.ro
ANPC Asociatia Nationala pt. Protectia Consumatorilor: http://www.anpc.ro
BAAR Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania: http://www.baar.ro/
CSA Comisia de Supraveghere a Asigurarilor: http://www.csa-isc.ro/
CEDAM: Centrul de Informare CEDAM: http://cedam.csa-isc.ro/
FONDUL DE GARANTARE: www.csa-fga.ro

7. Dispozitii finale

Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site.

best price

In BUCURESTI

livrarea se face in max. 1h

*agentia locale

best price

ECONOMISESTI PANA LA

45% CU NOI*

*comparand ofertele

best price

Ai o oferta pentru o asigurare RCA?

Noi iti facem un pret mai bun!

preturi reale

PRETURI REALE

Vezi preturile de la majoritatea companiilor de asigurare in timp real. Compari si alegi ce ti se potriveste

reduceri companii

OFERTE PERSONALIZATE

Pentru persoane juridice, parcuri auto sau polite scumpe!

transport

LIVRARE URGENTA SI GRATUITA
» in maxim 24-48 ore ajunge la dvs.
» in aceeasi zi - Bucuresti

Copyright © 2013 Te-Asiguram.ro .Toate drepturile rezervate
CUI RO21015543 | Nr. Registrul Comertului: J29/326/2007 | Cod RAJ 400777
Platforma de emitere polite RCA online - S.C. Insert Media S.R.L.

Termeni si Conditii      |      Confidentialitate      |      ANPC      |     
ITI PLACE www.RCA2000.ro ?
Sustine-ne printr-un SHARE!